Om oss

Dette er spennende tider for oss, og vi har en visjon om å legge til rette for en god montessoripedagogisk skole, der barna får et trygt og godt miljø, og skape et nytt hjerte i bygda.

Vi er en barneskole 1.-7.trinn, med 30 elevplasser. Det jobbes med å starte opp en montessoribarnehage i samme bygg, noe som gir mulighet for et godt samarbeid.

Flora Montessoriskole er en friskole med 85% statsstøtte, det vil si at skolen følger friskoleloven og er underlagt utdanningsdirektoratets tilsyn. Skolen følger montessoripedagogiske prinsipper og har en egen læreplan fra Norges Montessoriforbund som er godkjent av Utdanningsdirektoratet.

Flora Montessoriskole SA er et samvirkeforetak. Styret har et overordnet ansvar for driften, og rektor har ansvar for at lover og forskrifter blir fulgt opp i forhold til gjeldende regelverk og styrets vedtekter.

Flornes (Flora) er en trivelig bygd i Stjørdal kommune, midt mellom Stjørdal og Meråker. Kort vei til hele verden med Trondheim Lufthavn Værnes en halvtimestid unna, og en liten time unna Trondheim. E6 og E14 er hovedveiene. Buss Meråker – Stjørdal for kollektivt tilbud, busser går også til Storlien (Sverige). Tog: Nordlandsbanen og Trønderbanen (Stjørdal) Nabotåget til Sverige (Hell eller Meråker) og Dovrebanen (Trondheim). Hurtigruten fra Trondheim. Ellers kan Flora tilby masse natur; skog, fjell (Roltdalen Nasjonalpark), turposter og tursteder, Stjørdalselva og laksefiske ikke minst!

  • Skolepenger på kroner 500,- per barn per måned. Det betales skolepenger for totalt 10 måneder. Dette inkluder kostpenger.
  • Elevene får frokost og lunsj hver dag.
  • Alle elever ved vår skole har gratis skoleskyss innenfor Stjørdal kommune sine grenser. Når vi vet hvilke elever som har behov for skoleskyss, vil vi ta rede på hvordan buss-selskapet vil levere denne tjenesten.
Kontakt oss
Bruk skjemaet eller ring oss om du ønsker å komme på åpen skole eller har generelle spørsmål.
Søk skoleplass
Vennligst fyll ut skjemaet og send inn til oss. Vi tar kontakt for videre behandling og opplysninger.