Ledige stillinger

Flora Montessoriskole SA
Søknadsfrist: 17. juli 2022
Varighet: Fast
Oppstart: 1. August 2022

 

Stilling ledig som 80-100% montessorilærer
Vi søker en engasjert lærer til vår Montessoriskole, som hadde oppstart høsten 2019.
Grunnskolelærer 1.-7. trinn, med godkjent montessoriutdanning. Tidligere relevant arbeidserfaring er en fordel. Lønn etter avtale. Til stillingen kreves fremlagt politiattest i henhold til opplæringslovens § 10-9 før tilsetting.

Egenskaper: God kommunikasjonsevne, god evne til å lære bort, personlig egnethet, engasjert og inspirerende, løsningsfokusert, yte det lille ekstra, positiv, nysgjerrig og lærevillig. Like å jobbe i team og kunne se potensialet som ligger i hvert enkelt barn. Du må beherske norsk språk flytende, både skriftlig og muntlig.

Hva kan skolen tilby: En trygg og fin arbeidsplass, med små forhold for gode arbeidsmiljø både i klasserom og i lærerstaben. En unik mulighet til å være med å legge til rette for en god montessoripedagogisk skole, der barna har et trygt og godt miljø.
Vi er en barneskole 1.-7.trinn med 30 elevplasser. Flora Montessoriskole er en friskole, dvs at skolen følger friskoleloven og er underlagt utdanningsdirektoratets tilsyn. Skolen følger montessoripedagogiske prinsipper og har en egen læreplan.

Om arbeidsgiveren: Flora Montessoriskole SA er et samvirkeforetak. Styret har et overordnet ansvar for driften, men rektor har ansvar for at lover og forskrifter blir fulgt opp i forhold til gjeldende regelverk og styrets vedtekter. Styret ønsker et godt samarbeid og at rektor har ansvaret for skolens hverdag.

Om stedet: Flornes (Flora) er en trivelig bygd i Stjørdal kommune, midt mellom Stjørdal og Meråker. Kort vei til hele verden med Trondheim Lufthavn Værnes en halvtimestid unna, og en liten time unna Trondheim. E6 og E14 er hovedveiene. Buss Meråker – Stjørdal for kollektivt tilbud, busser går også til Storlien (Sverige). Tog: Nordlandsbanen og Trønderbanen (Stjørdal) Nabotåget til Sverige (Hell eller Meråker) og Dovrebanen (Trondheim). Hurtigruten fra Trondheim. Ellers kan Flora tilby masse natur; skog, fjell (Roltdalen Nasjonalpark), turposter og tursteder, Stjørdalselva og laksefiske ikke minst!

Søknad sendes til:
Flora Montessoriskole SA          eller hilde@floramontessori.no
v/ Hilde Ølstørn                     Ved spørsmål, ta kontakt på e-post eller 48 14 62 17
Mølsknesveien 139
7525 Flornes

Hilde Ølstørn_F6A6264_1
Hilde Ølstørn
Rektor

Hilde er adjunkt og har lang erfaring i den offentlige skolen. I desember 2020 var hun ferdig med utdanningen som montessoripedagog. Hun studerte ved universitetet i Tønsberg, som pr i dag er landets eneste universitetsbaserte utdanning innen montessoripedagogikk.

Barnas trivsel og læring  er viktig for Hilde og hun gleder seg til å ønske barna velkommen til et godt læringsmiljø ved Flora Montessoriskole.

481 46 217
hilde@floramontessori.no
Ida ArnesenIda Arnesen_F6A6288_13
Ida Arnesen
Montessorilærer

Ida er utdannet lærer ved NTNU og montessoripedagog ved FICSM i Bergamo, Italia. FCISM er en utdanning som er godkjent av Association Montessori Internationale (AMI) og er i dag den eldste montessorilærerutdanningen i verden.

Ida vil jobbe for at barna gleder seg til hver ny dag på skolen, for med hver ny dag kommer det flere muligheter! Hun har som mål å skape det klasserommet som best mulig kan støtte barnets helhetlige utvikling.

992 29 484
ida@floramontessori.no
Jenny Solbjørg Myge
Jenny Solbjørg Myge
Grunnskolelærer

Jenny er utdannet grunnskolelærer ved Nord Universitet.

Hun er genuint opptatt av respekt for den enkelte person, likesom verdien av å utvikle kunnskap i fellesskap med andre.

95770120
jenny@floramontessori.no
Ellen Hongset
Ellen Hongset

Ellen er utdannet grunnskolelærer 1-7 ved Nord universitet.

Hun er opptatt av at alle elevene skal oppleve mestring i skolehverdagen. Elevene skal møtes med tillit og respekt og få utvikle seg i et trygt og godt miljø

92880915
ellen@floramontessori.no
dummy person
Silje Ølstørn
Grunnskolelærer
934 49 541
silje@floramontessori.no
Evitha Solheim_F6A62951
Evitha Solheim

Her finner du oss

Kontakt oss
Bruk skjemaet eller ring oss om du ønsker å komme på åpen skole eller har generelle spørsmål.
Søk skoleplass
Vennligst fyll ut skjemaet og send inn til oss. Vi tar kontakt for videre behandling og opplysninger.