Om oss

Flora Montessoriskole SA er et samvirkeforetak. Styret har et overordnet ansvar for driften, og rektor har ansvar for at lover og forskrifter blir fulgt opp i forhold til gjeldende regelverk og styrets vedtekter.

Dette er en unik mulighet til å være med å starte opp en ny skole, med et nytt tilbud i Stjørdal kommune! Dette er spennende tider for oss, og vi har en visjon om å legge til rette for en god montessoripedagogisk skole, der barna får et trygt og godt miljø, og skape et nytt hjerte i bygda.
Vi er en barneskole 1.-7.trinn, med 30 elevplasser. Det jobbes med å starte opp en montessoribarnehage i samme bygg, noe som gir mulighet for et godt samarbeid.
Flora Montessoriskole er en friskole med 85% statsstøtte, dvs at skolen følger friskoleloven og er underlagt utdanningsdirektoratets tilsyn. Skolen følger montessoripedagogiske prinsipper og har en egen læreplan fra Norges Montessoriforbund som er godkjent av Utdanningsdirektoratet.

Flornes (Flora) er en trivelig bygd i Stjørdal kommune, midt mellom Stjørdal og Meråker. Kort vei til hele verden med Trondheim Lufthavn Værnes en halvtimestid unna, og en liten time unna Trondheim. E6 og E14 er hovedveiene. Buss Meråker – Stjørdal for kollektivt tilbud, busser går også til Storlien (Sverige). Tog: Nordlandsbanen og Trønderbanen (Stjørdal) Nabotåget til Sverige (Hell eller Meråker) og Dovrebanen (Trondheim). Hurtigruten fra Trondheim. Ellers kan Flora tilby masse natur; skog, fjell (Roltdalen Nasjonalpark), turposter og tursteder, Stjørdalselva og laksefiske ikke minst!